Een zomerse bruiloft in een korte trouwjurk

Een zomerse bruiloft in een korte trouwjurk

Trouw jij hartje zomer? Dan kun je kiezen voor een korte trouwjurk, in plaats van de traditionele lange jurk. Très Chic heeft zeer ruime keuze in korte jurken van verschillende stoffen en lengtes.

Verschillende lengtes

Is een korte trouwjurk jou nét iets te kort? Geen probleem! Er zijn verschillende roklengtes mogelijk. Zo zijn er trouwjurken van net boven de knie, trouwjurken van net onder de knie (driekwart) en trouwjurken met een korte voorkant en een lange achterkant. Probeer verschillende lengtes om te kijken in welke lengte jij je het prettigst voelt!

Waarom kiezen voor een korte trouwjurk?

Er zijn verschillende redenen om voor een kortere trouwjurk te kiezen. De eerste is omdat het prettig draagt. Vooral bij erg zonnige bruiloften is een kortere rok nu eenmaal fijner dan een lange dikke rok. Ook heb je met een korte trouwjurk volop bewegingsvrijheid. Een ander bijkomend voordeel is dat je je benen en bruidsschoenen niet hoeft te verstoppen, maar dat ze juist de volle aandacht krijgen!

Kom jouw eigen korte trouwjurk passen!

Wil je ook graag trouwen in één van onze zomerse korte trouwjurken? Kom dan gerust eens langs in onze winkel om verschillende jurken te proberen. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar de perfecte jurk voor jouw grote dag. Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op!

Onze collecties

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×