Trouwen in een echte Sissi trouwjurk

Trouwen in een echte Sissi trouwjurk

Wie droomt er niet van? Een prachtige vrouwelijke jurk gemaakt van de meest prachtige materialen. Ben jij een echte romantische bruid? Dan wil je natuurlijk het liefst trouwen in een sprookjesachtige Sissi trouwjurk. Très Chic heeft een uitgebreid assortiment prachtige Sissi trouwjurken.

Wat is een Sissi trouwjurk?

Een Sissi trouwjurk kenmerkt zich door blote schouders, een strakke top en een wijde rok, vaak van satijn of zijde. Voor de wijde rok heb je vaak de optie om deze met of zonder ophalingen te kiezen. De rok kan daarnaast bewerkt worden met kleine details zoals bloemetjes, kant en steentjes. Combineer de meest prachtige materialen voor een extra speciaal effect.

Wijde rokken en lange slepen

Sissi trouwjurken zijn er in vele verschillende soorten en maten, maar hebben toch vaak dezelfde uitstraling. Je kunt ook kiezen om de jurk helemaal af te maken door een lange sleep eraan toe te voegen. Omdat zo’n grote jurk wel wat zwaarder is dan een gewone jurk, is het verstandig om vooraf te oefenen met het lopen, dansen en zitten. Zo weet jij op jouw mooiste dag precies hoe je moet bewegen in zo’n prachtige prinsessenjurk.

Benieuwd naar jouw eigen Sissi trouwjurk?

Wil je ook graag trouwen in een echte prinsesachtige Sissi trouwjurk? Kom dan gerust eens langs in onze winkel om verschillende Sissi trouwjurken te passen. Wij helpen je graag om een prachtige droomjurk uit te zoeken voor jullie grote dag en laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is. Neem gerust contact met ons op!

Onze collecties

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×