Droomachtig trouwen in een vintage trouwjurk

Droomachtig trouwen in een vintage trouwjurk

Hou jij van net even anders, en wil je absoluut niet trouwen in een standaard jurk? Dan is een vintage trouwjurk wellicht wat voor jou. Vintage trouwjurken zijn aangepast aan de tijd van nu, maar hebben toch de authentieke charme van toen.

Vintage trouwjurk

De term ‘vintage’ staat voor kleding vanaf 1920 tot het einde van de jaren ’70. Kenmerkend voor de trouwjurk zijn de rechte lijnen en de soepel vallende (vaak kanten) stof. De vintage trouwjurk is perfect voor iedereen die nét even anders wil zijn en wordt ook vaak gedragen bij themabruiloften.

Volop keuze

Binnen de stijl ‘vintage’ zijn er diverse trouwjurken beschikbaar. Of het nu gaat om een lange of korte jurk, een jurk met kant of een jurk van satijn, de vintage trouwjurk is er in allerlei soorten en maten. Kies de jurk waar jij je prettig in voelt.

Benieuwd naar onze vintage trouwjurken?

Wil je ook graag trouwen in een hippe vintage trouwjurk? Wij helpen je graag om een prachtige droomachtige jurk uit te zoeken voor jullie grote dag en laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is? Kom dan gerust eens langs in onze winkel om verschillende trouwjurken te passen en erachter te komen welke stijl bij jou past.

Onze collecties

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×