Zwanger tijdens je bruiloft

Zwanger tijdens je bruiloft

Ben jij zwanger op het moment van je bruiloft? Ook dan zijn er talloze mogelijkheden wat betreft de zwangerschaps trouwjurk. Wel is het verstandig om met een aantal zaken rekening te houden, zoals het zorgvuldig uitzoeken van de stof en hele nauwsluitende jurken kun je beter links laten liggen.

Rekbare zwangerschaps trouwjurk

Een zwangerschaps trouwjurk moet rekbaar zijn, of in ieder geval voldoende ruimte hebben voor de eventuele groei van het kindje. Er is ontzettend veel mogelijk. Zo is er rekbaar kant van prachtige kwaliteit dat ook nog eens zeer comfortabel draagt. De stoffen zijn zo gemaakt dat de jurk niet omhoog kruipt, maar mooi om het lichaam heen valt. De stoffen van een zwangerschap trouwjurk zijn vaak ook wat zachter dan een ‘normale’ trouwjurk.

Soorten zwangerschap trouwjurken

Bij een zwangerschap kun je kiezen voor een trouwjurk die de buik camoufleert (door gebruik te maken van wijdvallende stoffen) of juist voor een trouwjurk die de buik accentueert. Bij deze laatste optie is de taille hoog en smal en valt de stof soepel om de buik, waardoor hij mooi zichtbaar wordt.

Een zwangerschaps trouwjurk passen?

Ben jij ook zwanger tijdens je bruiloft en wil je graag een perfecte jurk uitzoeken? Kom gerust langs in onze winkel. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een mooie zwangerschap trouwjurk. Zit er geen jurk bij die aan jouw wensen voldoet? Er is ook de optie om voor een ‘normale’ trouwjurk te gaan in een grotere maat, welke dan eenvoudig passend gemaakt kan worden.

Onze collecties

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×